Støt Hus Forbi

Ønsker du at støtte Hus Forbis arbejde, ud over at købe avisen, er der flere muligheder:

BIDRAG
Hvis du vil give et bidrag til Hus Forbi, kan dette indsættes på: Reg.nr. 5324 Kontonummer 0243524, Arbejdernes Landsbank. Bidraget er fradragsberettiget i henhold til Ligningslovens § 8A. Hvis du oplyser dit cpr-nummer, indberetter Hus Forbi til SKAT, hvor meget du har indbetalt. Mærk gerne indbetalingen med ´Bidrag´.
Tusind tak.

 

SMS Donation
Send en sms til 1414 med teksten

 

“HJEMLØS” for at støtte med kr 20,-

 

 

”HJEMLØS 100” for at støtte med 100,-

Se billede →
”HJEMLØS 50” for at støtte med 50,-

Se billede →

 

Det koster støttebeløbet + almindelig SMS-takst. Beløbet trækkes over mobilregningen.

Logo i avisen

For 9.000 kr. om året kan du få dit eget (firma)logo på side 2 i avisen.

Hus Forbi har et oplag på 70-80.000 eksemplarer om måneden, og ifølge Gallup læses den af flere næsten 500.000 læsere.

Gi’ et bidrag

Du kan indsætte et enkeltstående bidrag eller lave en fast overførsel til Hus Forbi – du bestemmer selv beløbets størrelse. Vores kontonummer i Arbejdernes Landsbank  er: 5324 0243524 (mærk indbetalingen ‘bidrag’).

Støt via SMS Novelle

Se billede →

   Allan                                    Henrik

Støt foreningen Hus Forbi og følg en af vores sælgere via mobilen i to hårde dage på gaden. Send en SMS med teksten SP (sælgernavn) til 1277.

Få SMS novelle fra gaden: Kr. 20,- + alm. SMS-takst. Overskuddet (kr. 15,-) fra SMS-Novellen går ubeskåret til Foreningen Hus Forbi.

Sms-beskederne er et resultat af et samarbejde mellem Hus Forbi og SMS Press. Første sms modtager du morgenen efter, at du har tilmeldt dig, og de tre resterende beskeder kommer henholdsvis midt på dagen, om eftermiddagen og om aftenen.

Det her initiativ er en unik mulighed for at komme bag facaden på de hjemløse, vi ellers kun ser et glimt af, mens vi haster videre på vores vej, siger redaktør og partner i SMSpress, Christian Winther, og fortsætter:

– De hjemløse lever i en verden, vi andre ikke tror mulig. En forrået verden, der byder på vold, tyveri, sygdom, sult og misbrug. Men også en verden, der byder på masser af livsbekræftende historier. Og vi er glade for, at vi med dette initiativ kan være med til dels at give et mere nuanceret billede af de hjemløse, og dels kan bidrage rent økonomisk.