Følg os på Facebook   Søg
  Forside     Udskriv     Kontakt  

Følg Allan i to døgn og giv et bidrag til Hus Forbi


Sig ja tak til at få sms-beskeder fra Hus Forbi-sælgeren Allan, og støt avisen med klingende mønt.

- Jeg er lige vågnet. Sammen med min lille hund, Piv, har jeg sovet bag en bænk ved Flintholm Station.
Sådan starter den allerførste sms-besked fra Hus Forbi-sælgeren Allan. Vil du over to døgn modtage den og de resterende syv, skal du sende beskeden ’SP HUSFORBI’ til 1277. Det koster 20 kroner, som vil blive trukket over telefonregningen, og overskuddet går direkte til Hus Forbi.

Sms-beskederne er et resultat af et samarbejde mellem Hus Forbi og SMS Press. Første sms modtager du morgenen efter, at du har tilmeldt dig, og de tre resterende beskeder kommer henholdsvis midt på dagen, om eftermiddagen og om aftenen. Samme mønster gentager sig på andendagen.

Meningen er at støtte Hus Forbi, samtidig med at du får et helt unikt indblik i det liv, som Allan lever på gaden sammen med hunden Piv og gennen Dennis. Der er tale om virkelige mennesker (og hunde), og dét, som Allan fortæller om i sms'erne, sker i virkeligheden.

Det her initiativ er en unik mulighed for at komme bag facaden på de hjemløse, vi ellers kun ser et glimt af, mens vi haster videre på vores vej, siger redaktør og partner i SMSpress, ChristianWinther, og fortsætter:
– De hjemløse lever i en verden, vi andre ikke tror mulig. En forrået verden, der byder på vold, tyveri, sygdom, sult og misbrug. Men også en verden, der byder på masser af livsbekræftende historier. Og vi er glade for, at vi med dette initiativ kan være med til dels at give et mere nuanceret billede af de hjemløse, og dels kan bidrage rent økonomisk.

Af Simon Ankjærgaard, simon@husforbi.dk

Foreningen Hus Forbi | Bragesgade 10 B stuen | 2200 København N | Tlf. 8993 7474 | redaktion@husforbi.dk

sitelist.html